0651682923

+31 6 51682923

mariellenieuwenhuis@gmail.com

mariellenieuwenhuis@gmail.com

Dwarsfluitles

Dwarsfluitles

De dwarsfluit is nog steeds “ mijn grote liefde”. En iedereen kan het leren! Vanaf +- 8 jaar kun je op dwarsfluitles, maar wil je toch al eerder, dan zijn er ook allerlei mogelijkheden. Een plastic mini dwarsfluitje of een “ gebogen” kopstuk, omdat je armen nog niet lang genoeg zijn.

De les bestaat uit verschillende onderdelen. Je zult leren blazen en een goede ademhaling ontwikkelen. We zullen stukken spelen om hele snelle vingers te krijgen. Maar ook spelen we boeken met cd’s en duetten met z’n tweeën. Wil je graag popmuziek spelen, of heb je andere wensen, laat het vooral weten.

Het is mogelijk het eerste jaar een fluit te huren. Zo kunt u als ouder kijken of uw kind werkelijk de goede keus heeft gemaakt. Op marktplaats staan ook vaak hele goede 2e hands instrumenten.Ik help u graag bij een goede keuze.

Geen eigen fluit, toch graag een proefles volgen?

Voor de eerste paar weken heb ik een aantal leen-fluiten op voorraad. Zo kun je rustig kijken of het wat voor je is. Je neemt de fluit ook mee naar huis en kunt zo oefenen. Blijkt na +- 2 maanden dat je het leuk vindt, dan gaan we samen op zoek naar een geschikte eigen fluit; nieuw, tweede-hands, of huren.